Bronkhorst Gorinchem

Al jaren gevestigd in de binnenstad van Mooi Gorinchem

In onze moderne winkel in de Gasthuisstraat kunt u de schoenen zien, passen en voelen! De grote collectie dames- en herenschoenen biedt veel keus. Een schoen kan wel mooi zijn, maar moet vooral ook goed passen. Neem de tijd en wij helpen u graag daarbij.
De belangrijkste merken die wij verkopen voor Dames: Gabor, Paul Green, Fred de la Bretonière, Shabbies, Maruti,  Red Rag, Walk in the Park, Mjus, Panama Jack, Aqa, Bjorn Borg, Hub, Floris van Bommel, Gosh, DL Sport, Dubarry, Everybody, Nero, Pikolinos, RedRag, Shoecolate en ViaVai.

En voor heren: Panama Jack, Hub, Bjorn Borg, Blackstone, van Bommel, Floris van Bommel, Braend, Gaastra, NZA, Cetti, Dubarry, Hub, Zen.

Image Item

Gorinchem Winkel

Modern, industrieel en natuurlijke materialen. Zo ziet onze winkel eruit aan de Gasthuisstraat 19 in Gorinchem. De schoenen en tassen zijn overzichtelijk gepresenteerd. Loopt u rustig binnen en laat u verrassen door de steeds wisselende collecties.

Image Item

Goed opgeleid

Wij zijn blij met ons personeel. Ze zijn enthousiast en behulpzaam. Iedereen is blij wanneer ze een klant naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Door de vele jaren zijn ze deskundig en weten ze waar ze over praten.

Image Item

Uitgebreid assortiment

Wij voeren een steeds wisselende grote collectie dames- en herenschoenen. Leuke vlotte schoenen die ook van een goede kwaliteit en pasvorm zijn.