Bronkhorst Kids

De enige kinderschoenenwinkel in Gorinchem!

Bij ons een grote keuze uit meisjes en jongensschoenen vanaf maat 19 t/m/ maat 40. Alle bekende kindermerken vindt u bij ons. Wij meten de voetjes elektronisch op en controleren voor u of de gekozen schoenen ook daadwerkelijk passen. Een fijne zekerheid, want de ervaring leert dat de meeste kinderschoenen te klein gekocht worden.
DS-3551
Image Item

Speciale Winkel

Een enige kinderschoenenwinkel in Gorinchem. En daarom ook de grootste collectie kinderschoenen van Gorinchem en omgeving. Kom kijken en ervaar het zelf.

Image Item

Goed opgeleid

Wij weten hoe een schoentje moet passen. Of het nu het eerste schoentje van het kind is of maat 40. De voet wordt altijd (elektronisch) opgemeten en daarna nog gecontroleerd of de gekozen schoen ook echt past. We zorgen voor voldoende groeiruimte in de schoenen. Laat de voeten van uw kind ook regelmatig gratis meten bij ons. We maken helaas te vaak mee dat kinderen op te kleine schoenen lopen.

Image Item

Uitgebreid assortiment

In een speciaalzaak als die van ons kunt u een grote collectie jongens- en meisjesschoenen verwachten. Van maat 19 tot en met 40. De collectie wisselt elke keer weer. De belangrijkste merken die wij hebben: Develab, RedRag, Jochie, Giga, Hip, Clic, Dr. Martens, Bullboxer, Munich, Nike, Quick, Koel4Kids.