Bronkhorst Leerdam

Een schoenenwinkel waar mode en comfort samen komen.

In de Glasstad Leerdam vindt u ons in de Kerkstraat 24. Een ruime winkel waar de collectie groots gepresenteerd voor u staat. Hier ook aandacht voor het comfort. Daarom een extra grote keuze van de merken Gabor en Waldlaufer. 

Maar ook nog veel meer natuurlijk. Laat u verwennen om onder het genot van een lekker kopje koffie de schoenen te bekijken en te passen. De schoenen moeten immers ook lekker lopen.

Leerdam winkel

Leerdam winkel

Een ruim portiek met grote etalage. Zo krijg u al een indruk van onze winkel. Een moderne uitstraling waar de dames- en herenschoenen overzichtelijk gepresenteerd staan. Achterin de winkel vindt u onze tassenafdeling met de merken Cowboysbag, Legend en Myomy.
Goed opgeleid

Goed opgeleid

Wij zijn blij met ons personeel. Ze zijn enthousiast en behulpzaam. Iedereen is blij wanneer ze een klant naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Door de vele jaren zijn ze deskundig en weten ze waar ze over praten.
Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment

Naast mode besteden we ook aandacht aan comfort. Merken die veel aandacht aan comfort geven zijn bijvoorbeeld Gabor en Waldlaufer en Durea. Die merken hebben veel modellen waar de inlegzool uit de schoen kan zodat die geschikt wordt voor losse steunzolen. Van die merken hebben wij een grote collectie in huis.